Online plébános
Szent László Király Plébánia
A világon bárhonnan, bármikor. 

Webes online konzultáció,ügyintézés, engedélyek, bejelentő lapok, kérelmek és egyéb dokumentumok igénylése, időpontegyeztetés, lelki és egyéb segítségnyújtás.

Videóhívás

A plébánia a jövőben a világ bámely pontjáról elérhetővé válik. Előzetes időpont egyeztetést kötvetően a modern kor követelményeinek eleget téve akár videóhívással is megkeresheti, amelyhez csupán Skype regisztráció szükséges.
A Skype előnye, hogy többféle mobilról használható, az iOS és az Android mellett Windows Phone és BlackBerry platformokon is. Szintén a Skype mellett szól, hogy az előző megoldástól eltérően nem csak telefonról, hanem számítógépről, okostévéről és PlayStation Vita konzolról is tudunk segítségével hanghívást indítani és fogadni. (Sőt, több olyan vezetékes telefon is létezik, amelyik támogatja a Skype-ot.)

Chat

A chat (ejtsd: cset, magyarul: csevegés) olyan társalgási forma, amely 2 vagy több ember között online (leggyakrabban az interneten keresztül) történik. A plébánia honlapjáról közvetlenül kezdeményezhetővé válik a chat. A chat funkció lehetőséget nyújt arra, hogy a plébániához kapcsolódó ügyeit intézze vagy éppen segítséget, tájékoztatást kérjen azonnali üzenetküldéssel.

Kérelmek benyújtása

A csevegőablakon keresztül a beszélgetés mellett el is küldheti elektronikus alapú dokumentumait, képeit és kérelmeit a világ bármely pontjáról. A lehető legegyszerűbb módja annak, hogy a plébániához eljutassa dokumentumait. 

Az oldal és az online plébános létrehozásában közreműködött a modernhonlapot.com